Close

May 29, 2017

Alpha Spirit

Alpha Spirit er en serie med hundefôr og godbiter i toppklasse, bestående av semi moist tørrfôr, våtpatè med kjøtt og frukt, treningsgodbiter, og sticks med ulike funksjoner.

Semi Moist Tørrfôr

Tørrfôret fra Alpha Spirit skiller seg på mange måter fra det gjengse tørrfôret da det er kalpresset, og ikke ekstrudert.

Bestående av hele 85% kjøtt, med tillegg av grønnsaker og frukt. Kjøtt og grønnsaker kokes i egen kraft, og den gjenværende fukten i bitene gir en uslåelig aroma og smaklighet som få andre produsenter kan konkurrere med. Fôret inneholder ikke korn, gluten, soya, bein- eller kjøttmel, og de eneste ekstra tilsetningene består av glucosamin for regenerering og vedligehold av leddbrusk, og taurin for nyrer og urinveier.

Karakteristika:

 • 100% Naturlige ingredienser
 • Kornfritt
 • Glutenfritt
 • Uten kjøttmel
 • Ikke ekstrudert
 • Kaldpresset
 • Dampkokt i sin egen naturlige kraft
 • Høy smakelighet
 • Lett fordøyelig
 • Hypoallergenisk
 • Beskytter og bevarer huden
 • Høyt næringsinnhold: omega 3, omega 6, chondroitin, glucosamin, ølgjær, biotin og vitamin b complex
 • Rik på naturlig vitamin A
 • Stimulerer sunn og skinnende pels
 • Styrker immunforsvaret
 • Rik på naturlig jern
 • Godt egnet for tisper i barsel
 • Passer alle raser

 

Puppy

Innhold:

Ingredienser: Ferskt kjøtt og fersk fisk (ferskt kalkunkjøtt 35%, fersk fisk 15% (sadina pilchardus, sparus aurata), fersk kyllingelever 18%, ferskt kyllingkjøtt 10%, ferskt svinekjøtt 10%, ferskt oksekjøtt 8%, svineskank 4%), hydrolysert stivelse,

morsmelkerstatning til valp, spiselige deler av: erter, gresskar, gulerøtter, søtpotet, gurkemeje, ingefær, eple, kiwi, pære, blåbær, spinat, urter og krydderfrø (rosmarin,

timian, oregano, spisskummin, fennikel, kummin),

ølgær, vitamin- og mineralblandinger, taurin, glucosamin, chondroitinsulfat.

 

Duck

Innhold: Ingredienser: Ferskt andekjøtt 45%, ferskt kalkunkjøtt 30%, ferskt kyllingkjøtt 25%, hydrolyseret stivelse, spiselige deler av: erter, gresskar, gulerøtter, søtpotet, gurkemeje, ingefær, eple, kiwi, pære, blåbær, spinat, urter og krydderfrø (rosmarin, timian, oregano, spisskummin, fennikel, kummin), ølgjær, vitamin- og mineralblandinger, taurin, glucosamin, chondroitinsulfat.

 

Fish

Innhold: Ingredienser: Fersk fisk (sadina pilchardus 20%, merluccius capensis 20%, scomber scombrus 15%, trachurus mediterraneus 15%, salmo salar 10%, sparus aurata 10%, dicentrarchus labrax 10%), hydrolysert stivelse, spiselige deler av: ærter, gresskar, gulerøtter, søtpotet, gurkemeje, ingefær, eple, kiwi, pære, blåbær, spinat, urter og krydderfrø (rosmarin, timian, oregano, spisskummin, fennikel, kummin), ølgjær, vitamin- og mineralblandinger, taurin, glucosamin, chondroitinsulfat.

Multiprotein

Innhold: Ingredienser: Ferskt kjøtt og fersk fisk (ferskt kyllingskjøtt30%, fersk fisk 20% (sadina pilchardus, trachurus mediterraneus), fersk kyllinglever 15%, ferskt oksekjøtt 10%, ferskt svinekjøtt 10%, ferskt kalkunkjøtt 10%, svineskank 5%), hydrolysert stivelse, spiselige deler av: erter, gresskar, gulerøtter, søtpotet, gurkemeje, ingefær, eple, kiwi, pære, blåbær, spinat, urter og krydderfrø (rosmarin, timian, oregano, spisskummin, fennikel, kummeni, ølgjær, vitamin- og mineralblandinger, taurin, glucosamin, chondroitinsulfat.

7Days Formula

Innhold: Ingredienser: Ferskt kjøtt og fersk fisk (ferskt kyllingkjøtt 35%, fersk fisk 15% (sadina pilchardus, scomber scombrus), ferskt oksekjøtt 13%, ferskt svinekjøtt 12%, ferskt kalkunkjøtt 10%, fersk kyllinglever 10%, svinelever 5%), hydrolysert stivelse, spiselige deler av: erter, gresskar, gulerøtter, søtpotet, gurkemeje, ingefær, eple, kiwi, pære, blåbær, spinat, urter og krydderfrø (rosmarin, timian, oregano, spisskummin, fennikel, kummin), ølgjær, vitamin- og mineralblandinger, taurin, glucosamin, chondroitinsulfat.

Alpha Spirit

Våt Patè

Alpha Spirit våtpatè er i enestående klasse, både når det kommer til sammensetning og innhold, aroma og smak. Alle varianter består av hele 92% rent kjøtt, og 4% frukt. Hypoallergenisk og singelprotein, og dermed særdeles snill mot sensitive hundemager.

Kommer i smakene Laks&Blåbær, Okse&Melon, Kylling&Ananas, Lam&Pære, And&Kiwi, og Kanin&Banan.

Alpha Spirit

Treningsgodbiter

Alpha Spirit treningsgodbiter er en klar vinner i sortimentet vårt, og kommer i en ypperlig forpakning med limlås som lett kan lukkes etter bruk for å bevare fuktighet, smak, og aroma. En god kamerat når du skal trene inne eller ute, eller gå tur med din firbente.

Alpha Spirit

Sticks

Alpha Spirit sticks kommer med både ulike smaker og ulike funksjoner. Smaksserien er i hovedsak ment som godbiter du enten kan gi hele, men de har også svært god virkning mot plakk.

Resten av serien inneholder følgende: Puppyvariant, Seniorvariant med ekstrainnhold for regenerering og opprettholdelse av leddbrusk, Activevarianten for active hunder som enten trenes mye, er mye ut, eller brukes i jakt, og Lightvarianten med mindre fett for vedlikehold/vektnedgang.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *