Close

★★★★★

“Spennende utvalg, god kunnskap! Anbefales.”

★★★★★

“Utrolig dyktige folk.”

★★★★★

“Knall butikk med hyggelige folk.”

★★★★★

“Super service og alltid gode råd uansett dyr.”

★★★★★

“Fantastisk butikk, dog kan den tidvis være farlig for lommeboken.. Jeg er svært godt fornøyd med både service og råd jeg har fått av de ulike ansatte her. Skulle vært mulig å gi 6 stjerner.”

                                                                                                                                 

Dahls Dyrerike ble grunnlagt i 2003 av Thor Winther Dahl som et resultat av hans lidenskap for akvaristikken, og med akvarieavdelingen som grunnstein er butikken er i dag blitt til en komplett dyrebutikk med alt du trenger til din hund, katt, fugl, og gnager.

Thor Winther Dahl er en av norges mest kunnskapsrike menn innenfor fisk og planter, og han har gjennom sine mange fangsturer vært med å oppdage flere nye fiskearter sammen med verdensledende Iktyologer.
Han er spesielt godt kjent for sin uslåelige kunskap om fiskehelse og medisin, og han har utviklet sin egen linje innen medisin, fiskefòr, og vannforbedringsmidler, som er unikt for sortimentet her i butikken. 

                                                                                                                                 

Alle ansatte på Dahls Dyrerike sitter på grundig kunskap innen alle varekategorier i butikken. Vi tar oss tid til å lytte og hjelpe våre kunder med deres behov. 


Samarbeidspartnere:
Aqua Terra


Thor Winther Dahl (Guruen) Grunnlegger og eier.

Thor er selve grunnleggeren av Dahls Dyrerike, og kjent for å være et vandrende leksikon. Han deler vilt og ivrig rundt seg med gode råd og veiledning. Å finne en fisk eller en akvarieplante som Thor ikke greier å identifisere utifra et enkelt bilde, er vanskelig. Da vil han med glede fortelle deg fiskens navn på latin, kjønn, hvor den kommer fra, og sikkert telefonnummeret også. På grunn av dette er han også er populær auksjonarius, og reiser ofte ut på oppdrag for akvarieklubber i hele landet for å bistå auksjoner og holde foredrag.
Sammen med Silje eier Thor også to hunder, Billy og Petunia, kaninen Simba, og hamsteren Tassen. Han har bred erfaring innen ernæring til dyr, sunt og naturlig dyrehold og velferd, og vet hva som kan fungere innen de fleste grupper. 

Silje Winther Dahl (Ypperteprestinnen) Daglig leder og eier.

Silje er det nyeste ansiktet på butikken. Hun er en drivende dyktig akvarist, har drettet flere arter med fisk, og med god kreativitet og estetisk sans har hun scapet mang et akvarie, så vel som butikken slik den ser ut i dag. Hun styrer gutta med jernhånd, og sørger for at alt tikker og går som det skal. 

Silje har bred erfaring innen butikkdrift, både som arbeidstaker, mellomleder, og selvstendig næringsdrivende av nettbutikk. Hun har gjennom oppvekst og voksenliv også skaffet seg bred erfaring innen hundehold, og har erfaring med flere raser, fra Yorkshire terrier til Grand Danois. 

Robert Leüba (Bobert, the Viking)

Robert har vært å se i butikken i mange år. De fleste av årene som en kunskapsrik kunde med bredt interessefelt innen akvaristikken. Som ansatt hos Dahls Dyrerike fra april 2016, gir han bedriften et solid tilskudd av kunskap, humør, pågangsmot, og ikke minst sarkasme.

Robert har ingen musikalske bein i kroppen. Det er vi glade for ettersom han umiddelbart hadde blitt headhuntet av ZZ Top. Når Robert mumler i skjegget bør man høre godt etter. Det kommer nemlig mye nyttig kunnskap som han deler om seg med.