Fôrabonnement

Få ditt hundefôr eller kattefôr levert på døra!

 

Slik gjør du det:

Klikk deg inn på fôret du ønsker å bestille. Velg "Ja" i den første nedtrekksmenyen, og ønsket intervall i den andre. Bestill og betal som vanlig ved denne ordren. 

Du vil så få en email hvor du blir bedt om å bekrefte abonnement. Så er det bare å lene seg tilbake og være trygg på at pelsbarnet aldri går tom for fôr.

 

Pris og frakt.

Den samlede prisen ved første bestilling vil følge abonnementet videre. Dette gjelder både vare og frakt. Våre varer selges utelukkende til veiledende forbrukerpriser, og fraktsatsen er direkte utregnet i henhold til postens satser. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, her vet du nøyaktig hva du betaler for!q Er du lokal kunde og ønsker å hente varene dine i vår butikk, påregnes der selvsagt ikke frakt.

Betaling.

Faktura tilsendes på email i forbindelse med hver levering. Dette gjelder også for lokale kunder som velger å hente varen i vår butikk.

Bindingstid og oppsigelse.

Abonnementet har ingen bindingstid, og kan sies opp når som helst. 

 

Ofte stilte spørsmål.

Kan jeg endre abonnementet mitt underveis? Ja, selvsagt, det er ikke noe problem. Kontakt oss gjennom kontaktskjemaet i butikken, så ordner vi det.

Kan jeg legge til ekstra varer for èngangslevering? Absolutt. Kontakt oss via kontaktskjemaet i butikken, så legger vi varene til påfølgende faktura, og sender varene til deg samlet.

Hvordan vet jeg hvor ofte jeg burde velge å ha levering? Kontakt oss gjerne for anbefalinger. Oppgi vekt og aktivitetsnivå på hunden/katten din, og eventuelle andre særskilte behov, og vi vil veilede deg.

Hvilke fordeler har jeg ved å opprette abonnement fremfor å bestille enkeltvis? Rent bortsett fra at ordningen sparer deg for tid, samt gir deg en betryggelse om at du ikke går tom for fôr, gir abonnementet en rekke andre fordeler i form av tilsendte prøver på snacks og andre fôrprøver, rabattkoder, og en og annen overraskelse.